Ladies Night за „Тие се бомби“

Последниот Ladies Night за оваа година е закажан на 26.12, во 18:30 часот.

Нема програма за архивираниот настан

Тие се бомби

Никол Кидман, Шарлиз Терон и Марго Роби ги глумат трите жени кои со здружени сили ја преземаат правдата во свои раце. Приказна инспирирана од вистинскиот скандал, овој филм ни ја покажува вистинската слика за најконтроверзната медиумска империја на сите времиња Fox News.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Тие се бомби