КИНЕНОВА

ПРВ ФИЛМ * ОСМО СЕТИЛО

На осмото издание на Киненова ве очекуваат самоосознавање, искушение, борба, длабоки емоции, очај, неверојатни сцени од животот, силни прикази на уништување на планетата....

Нема програма за архивираниот настан

Преекспонирано

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Преекспонирано

Празни мрежи

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Празни мрежи

Клондајк

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Клондајк

25 години независност

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

25 години независност

Куче

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Куче

20.000 вида пчели

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

20.000 вида пчели

Фатална жена

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Фатална жена

Ние сме чуварите

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ние сме чуварите

Зад стоговите сено

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Зад стоговите сено

Брижит Бардо засекогаш

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брижит Бардо засекогаш

Пауза

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Пауза

Чувари на формулата

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Чувари на формулата