ЗА ВАША И НАША СИГУРНОСТ

Се враќаме во кино!

ДЕТАЛИ:

Што правиме ние:

- Распоредот на седење во салите е изменет и подразбира задолжителна дистанца од 1,5м, односно преку 2 седишта

- Внимателно го планираме почетокот на секој филм за да обезбедиме минимален контакт меѓу посетителите во фоаје

- Спроведуваме зачестена дезинфекција на просторот

- Нашите вработени задолжително носат заштитни маски

- Обезбедивме диспензер за дезинфекција на влезот во киното како и пред влезовите кон салите

- Спроведовме обука на вработените

- Обележавме место во редот за чекање за да се одржи физичката дистанца од 1,5м
Што може да направите вие:

- Плаќајте бесконтактно на благајните во кино

- Регистрација при купување билети

- Носете свои заштитни маски во фоаје, тоалети и при гледање филм

- Придржувајте се кон дистанцата од 1,5м

- Одржувајте хигиена и користете ги средствата за дезинфекција

- Ве молиме останете дома доколку не се чувствувате добро


Ви благодариме на разбирањето и поддршката! Се радуваме на повторната дружба во вашето омилено кино Cineplexx!