ГРИЦКАЈ И ВОЗИ!!!

Од 19.7-15.9.2019 година, со секоја сметка за храна над 200 мкд станувате потенцијален добитник на

3 x Електричен тротинет

3 x Велосипед

6 x CINEPLEXX Вредносна картичка

ГРИЦКАЈ И ВОЗИ!!!


Извлекувањето на добитниците од наградната игра Грицкај и вози беше на 17.09.2019, во просториите на киното Cineplexx, во присуство на нотар и тричлена комисија.
Беа извлечени 12 добитници и истите се известени по телефон за добиените награди.

Добитници на Cineplexx гифт картичка со вредност од 1000 денари се:
- Матеј Пехчевски
- Илија Ангелески
- Лука Тасовски
- Фросина Петровска

Добитник на Cineplexx гифт картичка со вредност од 3000 денари е:
- Александар Георгиевски

Добитник на Cineplexx гифт картичка со вредност од 5000 денари е:
- Марија Џамбазовска

Добитник на велосипед Trinx m100 Elite:
- Бетим Бериша

Добитник на велосипед Trinx m116:
- Љубомир НИколовски

Добитник на велосипед Trinx к016:
- Јета Јашари

Добитник на тротинет А10:
- Ива Мила Шиновиќ

Добитник на тротинет А5:
- Марко Аврамовски

Добитник на тротинет А9:
- Вероника Блажевска

Подигнувањето на наградите се врши секој ден од 12-14:00 часот, во рок од 30 дена од објавувањето на добитниците(19.09.2019).
Им честитаме на сите добитници!