Cineplexx гифт картичка

Разубавете го денот на вашите најблиски, подарете им најдобра забава.
Гифт картичка која може да ја надополните со минимум 600 денари и да ја искористите за купување на билети за филм, храна и пијалоци.

Израдувајте ги вашите најблиски со Gift картичката од киното Cineplexx

Гифт картичката може да ја искористат за купување на билети за филм и проекции по избор како и за храна и пијалоци од нашите благајни. Cineplexx Gift картичката може да се купи на киноблагајните, со надополнување на вредност која најмногу Ви одговара.


Подетални информации за купување на картичката можете да добиете на киноблагајните или пишете ни на kino@cineplexx.mk


*Гифт картичките се со важност од 5 години