Friday Movie Night

За последен пат оваа година, специјално одбрани филмови за вистинските љубители на филмот, по одлична цена од 150 денари.

Нема програма за архивираниот настан

Војна со дедо

Петар е вознемирен дека мора да ја дели собата која ја обожува со дедо му. Петар решава да му објави војна за да се обиде да си ја врати назад својата соба.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Војна со дедо

Станот 32

Едно семејство се сели во нова куќа, во градот од нивните соништа. Куќа каде нивните соништа се претвораат во кошмари.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Станот 32

Портирот

По враќање од борбена мисија, почнува да работи како портир во зграда во Њујорк, каде се спријателува со едно семејство. Но кога група на професионални криминалци ќе се одлучи да го нападне семејството и да им ги земе сите скапоцености, таа е единствената што може да ги спречи.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Портирот

Вечера со пријателите

Моли и Аби, заедно со нивната блиска група на пријатели и познаници, се домаќинки на забава по повод Денот на благодарноста, кој брзо прераснува во дисфукнционална, комична и хаотична вечера.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Вечера со пријателите

Погрешен чекор

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Погрешен чекор