Семеен ден за „Мињони: Подемот на Гру“

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Оваа сабота се дружиме со најслатките и најпалавите Мињони и нивните нови авантури и големи бељи.

Семеен ден со многу забава и изненадувања:

- дружба со Четко Четковски и игри и изненадувања со Lacalut

- подароци од Vitaminka

- креирање фигури со Jumping Clay - Skopje

- награди и изненадувања од Чудна шума и Бушава азбука


Оваа сабота, биди во Cineplexx од 13:30 на Семеен ден за Мињони: Подемот на Гру.

Мињони: Подемот на Гру

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мињони: Подемот на Гру