ПРОСЛАВИ ГО РОДЕНДЕНОТ КАКО НА ФИЛМ!


Собери ги твоите другарчиња, одбери си филм и забавата може да започне!

Покани ги другарчињата на роденден во твоето омилено кино Cineplexx и забавувајте се како на филм!
Сите членови на Семејниот Филмски Клуб имаат можност да слават роденден во киното со дополнителни погодности.

Роденденскиот пакет чини 450* денари по дете, а во него добивате:
  • Кино билет, пуканки, сок и Чоко Стоби Флипс
  • Бесплатен роденденски пакет за славеникот.


Повеќе информации за прославата на роденден во киното Cineplexx и дополнителниот пакет** можете да добиете ОВДЕ

* Цената се однесува на 2Д проекциите. Цените не можат да се комбинираат со останатите кино акции и посебни понуди. За филмовите подолги од 120 минути и за дигиталните 3D проекции се додава износ на основната цена, кој е соодветен на кино ценовникот.