СОВРШЕНО КИНО ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО!


Не ги пропуштајте најактуелните
детски филмови во киното Cineplexx Skopje City Mall.
Специјални цени на билети за членовите на Семеен Филмски Клуб и нивните родители/придружници!

Денес добиј ја твојата картичка!

Семејниот Филмски Клуб ви нуди одлична забава и игра за целото семејство. Членството е достапно за деца до 14 години.
Зачлени се уште денес во Cineplexx Семеен Филмски Клуб и искористи ги сите погодности:
  • Намалена цена на билет за сите членови*
  • Редовно информирање за најактуелните филмови и настани во киното
Попустот кој се остварува со Семеен Филмски Клуб картичката не може да се комбинира со останатите акции и посебни понуди.
Попустот за членови на Семеен Филмски Клуб важи во киното единствено со прикажување на картичката!

*Важечката Семеен Филмски Клуб картичка можете да ја искористите само за филмови препорачливи за деца до 14 години.


Повеќе информации за Семеен Филмски Клуб можете да најдете ОВДЕ