СЕКОЈА СРЕДА ВО CINEPLEXX ВРЕДИ ДВОЈНО СО VISA КАРТИЧКА

КУПИ БИЛЕТ И ДОБИЈ УШТЕ ЕДЕН НА ПОДАРОК

Cineplexx и Visa ви овозможуваат двојно уживање! Со секој купен билет со Visa картичка, почнувајќи од 06 септември, секоја среда добивате еден билет на подарок.

Ако сакаш да гледаш филмови и имаш Visa картичка - имаме одлични вести!

Од 1 септември до 31 декември, средата во Cineplexx вреди двојно. Со секој купен билет со Visa картичка, добивате уште еден билет на подарок.


Не ги пропуштајте Вашите омилени филмски херои на големото платно во Cineplexx!

Твоја Visa, твој Cineplexx.

* Акцијата трае секоја среда од 1 септември до 31 декември, или до искористување на средствата.
** Акцијата важи за сите филмови кои се прикажуваат во среда, во сите формати.
*** Акцијата е валидна само со користење на Visa картички при купувањето
**** Користење на акцијата е можно само при купување на билетите во кино на каса.
***** Акцијата не може да се комбинира со други акции на киното.

Општи правила и услови за кампањата „Секоја среда во Cineplexx вреди двојно со Visa картичка“