Детски викенд во Cineplexx

Овој продолжен викенд дојди на филм и супер забава во Cineplexx!

Нема програма за архивираниот настан

Детали


Во петок на 2 јуни, се дружиме со Спајдермен маскота.

Во сабота на 3 јуни, ќе настапуваат Мјузикли за деца и младинци - Broadway JR. со изведба на најпознатите песни од Малата сирена, препеани на македонски јазик.

Во недела на 4 јуни ќе имаме креативна работилница со Jumping Clay и Спајдермен и ќе изработуваме фигури од Спајдермен и Малата сирена.

Билетите се во продажба преку мобилната апликација или на благајните во кино.

Биби и Боби: Пролетна магија

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Биби и Боби: Пролетна магија

Малата сирена

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Малата сирена

Човек-пајак: Ширум Пајак-вселената

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Човек-пајак: Ширум Пајак-вселената