Дамбо денови

28.03 до 02.04 во CineplexxЦиркусот доаѓа во градот

Во светот на Disney, се е можно.. па дури и слонче што лета..


Во светот на Disney, се е можно.. па дури и слонче што лета.
Не го пропуштајте првиот Disney филм за оваа година - римејкот на добро познатиот анимиран филм кој за прв пат ќе оживее на големото филмско платно како игран филм под режисерската палка на неверојатниот визионер Тим Бартон.
Cineplexx ќе заживее во духот на Дамбо и ќе се претвори во циркус во деновите 28.03, 30.03, 31.03, 01.04 и 02.04. Подготвуваме забава и изненадувања за сите најмили.

Нема програма за архивираниот настан

Дамбо

Од студиото Дизни и од познатиот визионер Тим Бартон, ни доаѓа целосно нова, играна авантура - Дамбо.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Дамбо