СУПЕР СРЕДА во CINEPLEXX

На 30 август, собери го друштвото, одбери си филм и дојди во киноСите филмови, по супер цена од 120 денари.*
Билетите се веќе пуштени во продажба.

*цената важи за 2Д и 3Д филмови

Нема програма за архивираниот настан

Барби

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Барби

Гран Туризмо

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Гран Туризмо

Дракула: Будење на злото

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Дракула: Будење на злото

Индијана Џонс и артефактот на судбината

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Индијана Џонс и артефактот на судбината

Мег 2: Патување во длабочините

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мег 2: Патување во длабочините

Невозможна мисија: Одмазда прв дел

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Невозможна мисија: Одмазда прв дел

Нешто слатко

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Нешто слатко

Нинџа желки: Мутантски хаос

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Нинџа желки: Мутантски хаос

Опенхајмер

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Опенхајмер

Сината бубачка

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Сината бубачка