COOL SUMMER - Освој го градот ова лето!

Честитки до сите среќни добитници и ви благодариме на сите за учеството во нашата летна наградна игра.

ДЕТАЛИ

Извлекувањето на добитниците од наградната игра „COOL SUMMER - ОСВОЈ ГО ГРАДОТ ОВА ЛЕТО!“ беше на 12.9.2022, во просториите на киното Cineplexx, во присуство на нотар и тричлена комисија.
Беа извлечени 10 добитници и истите се известени по телефон за добиените награди.


Добитници на тротинет Mi Electric Scooter Essential
Тел. број Бр. на фиск. с-ка/QR code Тип на награда

1. 07X 391 0ХХ #0012 Mi Electric Scooter Essential

2. 07X 957 9XX #0161 Mi Electric Scooter Essential

3. 07X 338 8ХХ #0042 Mi Electric Scooter Essential

4. 07X 241 8XX WWJMDDS Mi Electric Scooter Essential

5. 07X 767 3XX #0006 Mi Electric Scooter Essential

6. 07X 561 8XX #0023 Mi Electric Scooter Essential

7. 07X 898 0XX #0198 Mi Electric Scooter Essential

8. 07X 413 7XX #0077 Mi Electric Scooter Essential

9. 07X 459 7XX #080402 Mi Electric Scooter Essential

10. 07X 255 8XX #0013 Mi Electric Scooter Essential


Подигнувањето на наградите се врши во просториите на киното секој ден од 15 часот, во рок од 30 дена од објавувањето на добитниците(12.9.2022).
Им честитаме на сите добитници!

Официјални правила за наградната игра Cool Summer
13 јули 2022