Cool лето во Cineplexx

ГЛЕДАЈ ФИЛМ ВО CINEPLEXX ПО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!

Гледај филм секој ВТОРНИК по цена од 180 ден за 2D и 250 ден за 3D!

COOL ЛЕТО ВО CINEPLEXX!

Разладената кино сала со најновите филмови по намалена цена на карти ти гарантира добра забава секој вторник. Уживај во киното Cineplexx со најновите филмови „Хотел Трансилванија 3“, „Мама Миа: Одиме Повторно“, „Сикарио 2“, „Невозможна Мисија: Последици“…...


Доколку сакаш да побегнеш од летните горештини ова лето, киното Cineplexx е вистинското место за тебе!