Cool лето во Cineplexx

Од 18. јули до 12. септември освежи се во Cineplexx!

Секој вторник со секој купен билет Cineplexx ти подарува инстант ледено кафе JACOBS, а со купен билет од било кој ден / проекција добивате 50% попуст на секоја фамилијарна пица од менито на Spizzicotto во Скопје Сити Мол, односно сега можете да ја добиете по цена од 150 денари !!!

COOL ЛЕТО ВО CINEPLEXX!

Секој вторник со секој купен билет Cineplexx ти подарува инстант ледено кафе JACOBS, а со купен билет од било кој ден / проекција добивате 50% попуст на секоја фамилијарна пица од менито на Spizzicotto во Скопје Сити Мол, односно сега можете да ја добиете по цена од 150 денари !!!

Уживајте во одличните филмови со JACOBS и прекрасните вкусови на Spizzicotto во Сити Мол!

Одлично COOL Лето само во Cineplexx! Избегнете ги горештините, уживајте во филмските блокбастери со JACOBS ледено кафе и вкусовите на Spicicotto!!!

*за да го добиете попустот од Spicicotto потребно е да покажете билет од било која проекција / од било кој ден од киното Cineplexx
**JACOBS ледено кафе следува со секој купен билет за било која проекција само во вторник
*** Акцијата трае до 12. септември