Cool Лето во Cineplexx - Собери, спои, освои!

Ова лето, избегни ги горештините и разлади се со добар филм!

Детали

Со секој купен билет, онлајн или на благајните во кино, добиј дел од сложувалката.
Кога ќе собереш 4 делови, добиваш Летно Макси Мени на подарок.

Деловите од сложувалките се подигнуваат на благајните во кино или на влез во салите.

Акцијата важи секој ден, почнувајќи на 1 август а завршува на 1 септември.

Пополнетите сложувалки може да се искористат до 30 септември.