Cineplexx и Одмазници: Завршница Ви даваат можност да го освоите новиот и моќен iPhone XʀСите кои ќе купат билети за претпремиерата на Одмаздници: Завршница ќе имаат можност да го покажат своето знаење и да добијат некоја од вредните награди.

Тројцата најсреќни посетители ќе имаат можност да добијат iPhone Xʀ, Beats EP или Apple Earpods 3.5mm.

За да учествувате во овој квиз на знаење потребно е да:
- Имате билет за било која проекција за претпремиерата на 24.04.
- Да одговорите точно на поставеното прашање
- Да не сте вработени во Cineplexx или пак iStyle

Извлекувањето ќе биде спроведено преку генератор за случајно извлекување.
Добитник на нарадата ќе се смета она лице кое одговорило точно на поставеното прашање.
Сите неточни одговори ќе се сметаат за невалидни.
Ќе бидат извлечени 3(тројца) добитници на трите награди и тројца резервни добитници во случај првоизвлечените да не се појават до рокот на подигнување на наградите.
Извлекувањето ќе се спроведе во просториите на iStyle во присуство на претставници од Cineplexx и iStyle.
Наградите ќе може да се подигнат до 28.04.2019, со важечки документ за идентификација од продажниот салон на iStyle во Skopje City Mall.

Поддржано од iSTYLE | Apple Premium Reseller.

Нема програма за архивираниот настан

Одмаздници: Завршница

Кулминацијата на 22-те меѓусебно поврзани филмови, четвртиот дел на Avengers ќе ја привлече публиката да биде сведок на пресвртницата на ова епско патување. Нашите сакани херои навистина ќе разберат колку е кревка оваа реалност и жртвите што мора да се направат за да се носат со неа.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Одмаздници: Завршница