Cineplexx го слави својот 6-ти роденден

09 Ноември 2018

Не ја пропуштај роденденската прослава на Cineplexx со специјална цена од 100 денари за сите филмови.
Влезниците се веќе во продажба!

Cineplexx го слави својот 6-ти роденден

Преку 600 премиери, тони и тони изедени пуканки и начос и скоро 2 милиони посетители, Cineplexx го слави својот 6-ти роденден.
На 09.11, сите филмови се 100 денари!
Се гледаме во кино!