Cineplexx Gift картичка


Сакате да ја изненадите драгата особа со оригинален подарок за Нова Година? Киното Cineplexx ви нуди можност да купите совршен филмски подарок за најблиските!

Сакате да подарите совршен новогодишен подарок на драгите особи? Подарете им најдобра забава. Подарете им Cineplexx Gift картичка.
Израдувајте ги вашите родители, брат, сестра или пријатели, со Gift картичката од киното Cineplexx која можат да ја искористат за купување на билети за филм и проекции по избор. Cineplexx Gift картичката може да се купи на киноблагајните.


Покрај Gift Картичката, можете да одберете и ваучер кој може да се искористи за храна и пијалок од благајните на Cineplexx. Одберете го Вашиот совршен подарок, и израдувајте ги пријателите!

Подетални информации за купување на картичката можете да добиете на киноблагајните или пишете ни на kino@cineplexx.mk