За сите кои сакаат повеќе!

ОД 1. ДО 31. ЈУЛИСпецијална понуда за сите членови на Cineplexx бонус клубот! Надополни ја твојата CBC картичка и ние ќе ги дуплираме твоите поени!

Детали

Жешко филмско лето само во Cineplexx!

За сите членови на филмскиот клуб подготвивме специјална понуда во текот на месец јули! Надополнете ја вашата CBC картичка а Cineplexx ќе ги дуплира вашите поени за комплетно уживање во нашето кино!

Со надополнување на вашата CBC картичка, регуларните поени веднаш се впишуваат на вашето конто, а во текот на користењето на уплатените средства добивате дополнителни дупли поени во зависност од уплатата! Освоените дупли поени можете да ги користите и по истекот на акцијата, односно во текот на наредните 18 месеци!
Минимум уплата за стекнување право на дупли поени изнесува 1.000 мкд!

Не ја пропуштајте можноста да уживате во летните филмски хитови во киното Cineplexx!

Ве очекуваме!