Cineplexx бонус картичка - Септемвриска Акција

Не ја пропуштајте одличната можност да добиете бесплатен билет на подарок.

Се што треба да направите е да надополните 1000 денари на својата Cineplexx Bonus картичка и бесплатниот билет веднаш ќе биде префрлен на картичката.


Детали


Овој петок, 23.11.2018, со секое дополнување на Cineplexx Bonus картичката, добивате повеќе!
Надополни ја со минимум 1000 денари и добиј бесплатен билет за филм по избор.
Колку повеќе надополнуваш, толку повеќе бесплатни билети добиваш!

* бесплатниот билет може да се искористи за 2Д и 3Д проекции
* Бесплатниот билет не може да се искористи за претпремиери, специјални настани, опера, балет, преноси во живо и слично
* акцијата важи само во петок на 23.11
* бесплатниот билет важи додека важи бонус картичката