Back to schoolВраќањето во училишните клупи никогаш не било позабавно.

Од 01.09 – 07.09, после часови се гледаме во Cineplexx на интересни и едукативни филмови по намалени цени.

Нема програма за архивираниот настан

Мињони: Подемот на Гру

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Мињони: Подемот на Гру

Шепи на гневот: Легендата за Хенк

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Шепи на гневот: Легендата за Хенк

Истражувачот Тад и смарагдната плоча

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Истражувачот Тад и смарагдната плоча