Back to schoolВраќањето во училишните клупи никогаш не било позабавно.

Од 04.09 – 09.09, после часови се гледаме во Cineplexx на интересни и едукативни работилници.

Детали


Омилените цртани, повторно на големото платно:
Кристофер Робин, Неверојатните 2, Хотел Трансилванија 3, Лео Да Винчи: Мисија Мона Лиза, Шерлок Гномс, Зајакот Петре.

04.09 и 05.09 – Просветно Дело ќе ви подготват супер работилница со професорка по хемија која ќе изведува научни експерименти поврзани со филмот Лео Да Винчи
07.09 – Едукативна работилница на Арс Ламина
08.09 – Од 12-16:00 часот Четко и стоматолог ќе не научат за здрави заби и колку е важно да ги четкаме запчињата после секој оброк
од 17:00 – 19:00 часот, Божиновски часовници ќе ве научат како се гледа на часовник
09.09 – Нашиот Магионичар ќе ве научи неколку магионичарски трикови од 12:30 – 15:30 часот.

Нема програма за архивираниот настан

Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза

Животот минува мирно во Винчи: Леонардо се бори со неговите неверојатни пронајдоци, Лоренцо му помага а Џоконда ги исмејува. Кога еден мистериозен раскажувач доаѓа во градот и зборува за скриено богатство, започнува авантура.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза

Кристофер Робин

Во новиот филм што доаѓа од студиото Дизни, ги следиме животните приказни на Кристофер Робин, сега како возрасен човек и старите омилени ликови, Вини Пу и неговото семејство.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Кристофер Робин