CINEPLEXX ПРЕМИЕРА

Почетокот на Фаза 5 од MCU почнува со најмалите херои!

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Билетите за премиерата на „Ентмен и Осата: Квантоманија“ се веќе во продажба, а на 16 февруари, во соработка со нашите пријатели comics.mk очекувајте неколку мали изненадувања и мини предизвици, а и тестирање на знаење од светот на квантната физика.


Се гледаме од 18:30 до 21:00 во фоајето на Cineplexx.

Ентмен и Осата: Квантоманија

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ентмен и Осата: Квантоманија