ACTION NIGHT БРЗИ И БЕСНИ 10

Нема програма за архивираниот настан

ACTION NIGHT ВО CINEPLEXX

Во четврток се гледаме на #ActionNight на катната гаража на Сити Мол.
Изложба на автомобили, грч ладни Јегер шотови, Монстер енергетски пијалок и музичка поддршка од Диџеј Бабура Јуниор и Диџеј Бугимен.
Настанот почнува во 18 часот и трае до 22 часот.

Брзи и бесни 10

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Брзи и бесни 10