Action Night за John Wick IV

Со феноменални критики и неверојатен резултат од 93% на Rotten Tomatoes, очекуваме Џон Вик 4 да биде еден од најгледаните филмови за 2023 година!

Нема програма за архивираниот настан

ACTION NIGHT ВО CINEPLEXX


Во четврток се гледаме на #ActionNight заедно со нашите супер партнери Jägermeister и Bozinovski watches & jewelry подготвивме пијалоци, игри и многу награди. Настанот почнува во 19 часот - билетите се во продажба!

Џон Вик 4

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Џон Вик 4