Аction Night во Cineplexx!

Аction Night во Cineplexx!

16.8.2018 г. | четврток со почеток во 19.30 часот!

Љубители сте на добра акција, забава и изненадувања?
Ве очекуваме на АCTION NIGHT во Cineplexx, 16.8.2018 г. | четврток со почеток во 19.30 часот!

Нема програма за архивираниот настан

Одлична забава и изненадувања за сите присутни!

Резервирајте го Вашиот билет за омилената акција, и бидете дел од АCTION NIGHT само во Cineplexx!

Невозможна Мисија: Последици

Агентот Хант повторно ќе започне нова невозможна мисија , што уште еднаш ветува серија сцени што го одземаат здивот...

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Невозможна Мисија: Последици

Израмнувач 2

Меккол води непокорна правда за експлоатираните и угнетените, но колку далеку е подготвен да оди за некој што го сака?

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Израмнувач 2