8-МИ МАРТ ВО CINEPLEXX

Во петок го прославуваме меѓународниот Ден на жената со многу подароци за сите девојки и жени

8-МИ МАРТ ВО CINEPLEXXНазад на репертоар ги враќаме апсолутните хитови за 2018-та година „Боемска Рапсодија“ и „Ѕвездата е родена“, а исто така, ќе можете да го погледнете и најновиот марвелов суперхеројски филм – Капетанка Марвел, во кој за прв пат, главна улога е жена-суперхерој.
- Секоја девојка која ќе купи билети во петок, на својата Bonus картичка ќе добие дополнителни 500 поени
- Пијалок за добредојде од Винарија Стоби
- Атлантис чоколади за сите девојки
- За најсреќните девојки, Литература.мк обезбедува 9 книги.

Среќен 8-ми март и се гледаме во кино