8-ми март во Cineplexx

Вечер посветена на сите дами!


Филмот „Како шефица„ по супер цена од 150 денари!


Нема програма за архивираниот настан

Како шефица

Најдобрите другарки, Миа и Мел, го живеат својот најдобар живот - претседателки се на својата компанија за козметички производи кои сами ја изградиле. Но, финансиски не можат да се снајдат баш, па мораат да ја прифатат понудата од Клер Луна, могул во светот на козметиката. Понудата која тешко можат да ја одбијат ќе ја тестира издржливоста на пријателството на Миа и Мел.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Како шефица