Ден пред 8-ми март

Дами, иако киното не работи на 08.03, решивме дента претходно да биде Денот на Жената во Cineplexx.

На 07.03(недела) одбравме 4 одлични филмови на кои ќе уживате и цената за секој од нив е 120 денари!

Освен тоа, подготвивме неколку супер изненадувања на сите проекции од овие филмови - не заборавајте да погледнете под вашите седишта.

Нема програма за архивираниот настан

Педесет нијанси сиво

Животот на Анастасија Стил се менува засекогаш кога ќе го запознае убавиот, но измачен, милијардерот Кристијан Греј.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Педесет нијанси сиво

Независни

Во 1970-та, напреварувањето за Мис на светот се одржало во Лондон, а домаќин на настанот е познатиот американски комедијант, Боб Хоуп.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Независни

Љубов, венчавки и други катастрофи

Четири различни луѓе бараат љубов.

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Љубов, венчавки и други катастрофи

Додека венчавката не нѐ раздели

Што би направиле да мора да ја организирате венчавката од соништата на младоженецот во кој сте заљубени, а не сте неговата невеста?

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Додека венчавката не нѐ раздели