Боемска вечер во Cineplexx

Боемска вечер во Cineplexx за „Тома“

Дали ти е познато чувството кога душата ти бара да пееш?

На 16.10, на нашата Боемска вечер организирана во чест на филмот Тома дојди да пееш, плачеш и да го искусиш животот на Тома преку магијата на киното.


На сите проекции не заборавај да погледнеш под твоето седиште, може да најдеш ваучер за ручек или вечера од #shpajzkafana во вредност од 1000 денари или ваучер за подарок вино од Cineplexx.Нема програма за архивираниот настан

Toma

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Toma