Хорор викенд во Cineplexx

Нема програма за архивираниот настан

Escape Room: Без излез

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Escape Room: Без излез

Не диши 2

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Не диши 2

Ноќ на вештерките убива

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ноќ на вештерките убива