Премиера со екипата од „Јужен Ветар 2: Забрзување“

На 17. ноември, во Cineplexx Скопје Сити Мол ќе се одржи премиерата на балканскиот феномен - Јужен Ветар 2: Забрзување!

Специјални гости на премиерата ќе бидат и глумците од филмот.

Билетите се во продажба.

Нема програма за архивираниот настан

Јужен ветар 2 Забрзување

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Јужен ветар 2 Забрзување