Премиера на „Наполеон“

Од режисерот Ридли Скот и со Хоакин Феникс во главна улога, ни пристигнува епската драма за најконтроверзниот водич на сите времиња, Наполеон. Од 23 ноември, премиерно во Cineplexx.

Нема програма за архивираниот настан

Наполеон

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Наполеон