ФИЛМТАСТИЧНА НЕДЕЛА!

Секоја прва недела во месецот е ФИЛМТАСТИЧНА!

.

Секоја прва недела во месецот е ФИЛМТАСТИЧНА!

На 3 март, во Cineplexx ве чекаат одбрани филмски наслови по цена од само 150 денари!

Секоја прва недела во месецот е ден кога ќе можете да гледате одбрани филмови по филмтастична цена.

Пчеларот

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Пчеларот

Прекрасна венчавка

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Прекрасна венчавка

Недела

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Недела

Мадам Веб

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Мадам Веб

Големата авантура на мачката Ру

Cineplexx Skopje City Mall:

Претпродажбата ќе започне наскоро

Големата авантура на мачката Ру