ОРЕВОКРШАЧКА, БОЉШОЈ, 2020

06 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Цена на билети:
300 ден. Поединечна карта
250 ден. Групна цена (мин. 5 особи)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Сцената на „Бољшој“ ја споделува својата прекрасна визија на приказната на Хофман, носејќи ја публиката од сите возрасти на магично патување низ светот на сказните.

Оревокршачка, Бољшој, 2019

Музика: Чајковски
Кореографија: Григорович
Недела, 15 декември 2019 година во 16:00ч
Времетраење: 150 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Оревокршачка, Бољшој, 2019