ОРЕВОКРШАЧКА, БОЉШОЈ, 2019

15 ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНА

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (8 балети)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Сцената на „Бољшој“ ја споделува својата прекрасна визија на приказната на Хофман, носејќи ја публиката од сите возрасти на магично патување низ светот на сказните.

Оревокршачка, Бољшој, 2019

Музика: Чајковски
Кореографија: Григорович
Недела, 15 декември 2019 година во 16:00ч
Времетраење: 150 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Оревокршачка, Бољшој, 2019