ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО, БОЉШОЈ, 2020

23 ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (8 балети)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Ремек дело чија техничка изведба е вистински предизвик, исполнето со живи емоции и едно од најомилените дела на публиката.

Лебедово езеро, Бољшој, 2020

Музика: Чајковски
Кореографија: Григорович
Недела, 23 февруари 2020 година во 16:00ч
Времетраење: 165 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Лебедово езеро, Бољшој, 2020