РУСАЛКА, МЕТ, 2017

25 февуари 2017

Не ја пропуштајте новата продукција на трагичната бајка на Дворжак.

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (10 опери)

КРАТКА СОДРЖИНА

Кристина Ополаис во новата продукција на Дворжаковата трагична бајка која и ја донела меѓународното признание, ја игра водечката улога на осамената водена вила Русалка. Сир Марк Елдер диригира со новата продукција на Мери Цимерман во која играат Брендон Јованович како згодниот принц кој го заробил срцето на Русалка; Катарина Далајман како Принцеза, ривалка на водената вила; Ерик Овенс во улога на таткото на Русалка, Водениот дух и Џејми Бартон како вештерката Јежибаба.

*купување на влезниците за Mетрополитен операта по намалена цена (пакет влезници за 4 или повеќе преноси) не е возможно со Cineplexx бонус картичката, но е возможно доколку влезниците ги купувате по регуларна, односно целосна цена. На вашата бонус картичка можете да собирате поени за купените влезници (максимум за 2 влезници на ден) во двата горенаведени случаи.

Нема програма за архивираниот настан

РУСАЛКА, МЕТ, 2017

НОВА ПРОДУКЦИЈА
Композитор: Антоњин Дворжак
Сабота, 25.февруари 2017год. во 18:55ч
Времетраење: 245 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

РУСАЛКА, МЕТ, 2017