РОМЕО И ЈУЛИЈА, БОЉШОЈ, 2020

29 МАРТ 2020 ГОДИНА

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (8 балети)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Балетот „Бољшој“ ја игра најпопуларната и најтрагична љубовна приказна, на познатата музика од Прокофиев.

Ромео и Јулија, Бољшој, 2020

Музика: Прокофиев
Кореографија: Ратмански
Недела, 29 Март 2020 година во 16:00ч
Времетраење: 185 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Ромео и Јулија, Бољшој, 2020