РАЈМОНДА, БОЉШОЈ, 2019

27 ОКТОМВРИ 2019 ГОДИНА

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (8 балети)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Напишана при крајот на 19-от век во Царска Русија, „Рајмонда“ и понатаму е безвременски балет кој е израз на целосната убавина на класичниот танц.

Рајмонда, Бољшој, 2019

Музика: Глазунов
Кореографија: Глигорович
Недела, 27 октомври 2019 година во 16:00ч
Времетраење: 180 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Рајмонда, Бољшој, 2019