Метрополитен, сезона 2021-2022

Во живо од Met во HD – сезона 2021-2022 година

Нема програма за архивираниот настан

Детали

Борис Годунов, МЕТ, 2021

Композитор/ автор: Модест Мусоргски
Времетраење: 160 минути
Актер:
Рене Папе (Борис Годунов)
Креативен тим:
Себастијан Вајгл (диригент), Стивен Вадсворт (продукција)

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Борис Годунов, МЕТ, 2021