Марни, МЕТ, 2018

10. ноември 2018


Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (10 опери)

КРАТКА СОДРЖИНА

Претставата Марни на Нико Мали, базирана на романот на Винстон Грејем, кој пак е инспириран од возбудливиот трилер на Алфред Хичкок, ја има својата премиера на Met оваа сезона.

*купување на влезниците за Mетрополитен операта по намалена цена (пакет влезници за 4 или повеќе преноси) не е возможно со Cineplexx бонус картичката, но е возможно доколку влезниците ги купувате по регуларна, односно целосна цена. На вашата бонус картичка можете да собирате поени за купените влезници (максимум за 2 влезници на ден) во двата горенаведени случаи.

Нема програма за архивираниот настан

Марни, МЕТ, 2018

Композитор: Нико Мали/ либрето на Николас Рајт
Диригент: Роберт Спано
10 ноември 2018 година во 18:55ч
Времетраење: 200 минути
Нова Продукција на МЕТ (за првпат во HD)

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Марни, МЕТ, 2018