МАНОН, МЕТ, 2019

26. ОКТОМВРИ 2019

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (10 опери)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Приказната на Маснè за страста, претерувањето и за нивните последици е раскажана преку сопрано ѕвездaтa Лизет Оропеза која е во насловната улога. Тенорот Михаел Фабијано е нејзиниот страстен обожавател Шевалиè Де Гру а диригент на оваа волшебна продукција на Лорен Пели е Маурицио Бенини.

Манон , МЕТ, 2019

Композитор: Жил Маснè
Диригент: Маурицио Бенини
26 октомври 2019 година во 18:55ч
Времетраење: 255 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Манон , МЕТ, 2019