ПИРАТ, БОЉШОЈ, 2019

17 НОЕМВРИ 2019 ГОДИНА

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (8 балети)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Инспириран од епската поема на Лорд Бајрон, овој бисер на репертоарот е испреплетен со авантури и возбудувања, и претставува одлична претстава карактеризирана со некои од најпознатите балетски сцени

Пират, Бољшој, 2019

Музика: Адам
Кореографија: Ратмански
Недела, 17 ноември 2019 година во 16:00ч
Времетраење: 210 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Пират, Бољшој, 2019