ТРАВИЈАТА, МЕТ, 2017

11 март 2017

Вердиевата опера „Травијата“ во директен пренос од Метрополитен

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (10 опери)

КРАТКА СОДРЖИНА

Соња Јончева во својата позната изведба за прв пат ја пее улогата на младата куртизанка Виолета Валери во живо во висока резолуција, додека друштво и прави американскиот тенор Мајкл Фабиано како нејзиниот љубовник Алфредо. Томас Хемпсон ја пее улогата на Жоржа Жермона, таткото на Алфредо во неверојатната продукција на Вили Декер, под диригентската палка на Никола Луисоти, директор на оперската куќа во Сан Франциско.

*купување на влезниците за Mетрополитен операта по намалена цена (пакет влезници за 4 или повеќе преноси) не е возможно со Cineplexx бонус картичката, но е возможно доколку влезниците ги купувате по регуларна, односно целосна цена. На вашата бонус картичка можете да собирате поени за купените влезници (максимум за 2 влезници на ден) во двата горенаведени случаи.

Нема програма за архивираниот настан

ТРАВИЈАТА, МЕТ, 2017

Композитор: Џузепе Верди
Сабота, 11.март 2017год. во 18:55ч
Времетраење: 175 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

ТРАВИЈАТА, МЕТ, 2017