Девојката од западот, МЕТ, 2018

27. октомври 2018


Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (10 опери)

КРАТКА СОДРЖИНА

Сопраното Ева-Марија Вестброк настапува во улогата на хероина во оваа романтична епска приказна од дивиот запад, заедно со познатиот тенор Јонас Кауфман во улогата на одметникот Дик Џонсон. Баритонот Жељко Лучиќ е шерифот Џек Ренс а диригент е Марко Армилиато.

*купување на влезниците за Mетрополитен операта по намалена цена (пакет влезници за 4 или повеќе преноси) не е возможно со Cineplexx бонус картичката, но е возможно доколку влезниците ги купувате по регуларна, односно целосна цена. На вашата бонус картичка можете да собирате поени за купените влезници (максимум за 2 влезници на ден) во двата горенаведени случаи.

Нема програма за архивираниот настан

Девојката од западот, МЕТ, 2018

Композитор: Џакомо Пучини
Диригент: Марко Армилиато
27 октомври 2018 година во 18:55ч
Времетраење: 225 минути
Нова продукција

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Девојката од западот, МЕТ, 2018