СКАПОЦЕНИ КАМЕЊА, БОЉШОЈ, 2020

19 АПРИЛ 2020 ГОДИНА

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (8 балети)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Омаж на прекрасна убавина кон танцовите школи на Париз, Њујорк и Санкт Петербург, при што секоја од нив е претставена како скапоцен камен: смарагд, рубин и дијамант.

Скапоцени камења, Бољшој, 2020

Музика: Фауре, Стравински, Чајковски
Кореографија: Баланшин
Недела, 19 Април 2020 година во 17:00ч
Времетраење: 165 минути

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Скапоцени камења, Бољшој, 2020