ЖИЗЕЛ, БОЉШОЈ, 2020

26 ЈАНУАРИ 2020 ГОДИНА

Цена на билети:
600 ден. Поединечна карта
500 ден. Групна цена (мин. 5 особи)
450 ден. Сезонска, по претстава (8 балети)

Нема програма за архивираниот настан

КРАТКА СОДРЖИНА

Во оваа нова продукција, кореографот Алексеј Ратмански ни презентира нова перспектива на ова познато дело на класичниот балет.

Жизел, Бољшој, 2020

Музика: Адам
Кореографија: Ратмански
Недела, 26 јануари 2020 година во 16:00ч
Времетраење: 150 минути
Во живо | Нова продукција

Cineplexx Skopje City Mall:

Нема програма за архивираниот настан

Жизел, Бољшој, 2020